close

Contact rapid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur ad'ipisicing elit. Ab cu piditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Producator flori Bucuresti

  Parteneri de incredere

  Livram flori pentru florarii si pentru evenimante corporate sau private. Preluam comenzile si le onoram imediat.

  Producator flori Bucuresti

  Parteneri de incredere

  Livram flori pentru florarii si pentru evenimante corporate sau private. Preluam comenzile si le onoram imediat.

  Flori proaspat taiate

  Producator de flori Bucuresti

  Producator de flori Bucuresti, Floris Co a legat de-a lungul celor 30 de ani de activitate parteneriate win-win atat cu florariile cat si cu organizatorii de evenimente pasionati de designul floral. Livram florile proaspat taiate pentru ca acestea sa incante timp indelungat cu frumusetea si parfumul lor. 

  Gama variata si serviciile de calitate ne-au facut remarcati in randul producatorilor de flori din Bucuresti. Alstroemeria, lalele, iris, ranunculus, fressia, bujori, lisianthus sunt flori care spun povesti si creeaza momente speciale infrumusetand orice aranjament sau buchet. Noi le crestem, le ingrijim corescpunzator, le recoltam si le livram direct in locatia specificata de clientii nostri din Bucuresti si Ilfov.

  Sustinem afacerile cu flori

  Sere de flori Bucuresti

  Ai o afacere care se bazeaza pe flori? Noi te sustimem cu flori proaspat recoltate: alstroemeria, lalele, iris, ranunculus, fressia, bujori si lisianthus. Iti oferim toate detaliile despre florile cultivate si iti sustinem afecerea cu flori oferindu-ti plante tot anul, in functie bineinteles de perioada acestora de inflorire.

  Devino colaboratorul nostru si vei beneficia de preturi avantajoase la comenzile en gros si livarare gratuita a florilor in Bucuresti.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.