close

Contact rapid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur ad'ipisicing elit. Ab cu piditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Sere flori Bucuresti

  Despre noi

  Cultivam flori si le distribuim in Bucuresti florariilor si organizatorilor de evenimente

  Sere flori Bucuresti

  Despre noi

  Cultivam flori si le distribuim in Bucuresti florariilor si organizatorilor de evenimente

  Florile au puterea de a schimba oamenii si de a face orice spatiu mai frumos.

  Suntem fericiti sa traim printre flori si sa facem si viata altora mai frumoasa prin intermediul florilor. Producator de flori cu o experienta de 30 de ani, avem grija ca florile proaspat taiate sa ajunga la clientii nostri in stare excelenta. In serele noastre din Bucuresti cresc alstroemeria, lalele, iris, ranunculus, fressia, bujori, lisianthus si alte flori care ajung apoi sa aduca bucurie in case, in cadrul evenimentelor, la ocazii si sarbatori sau ori de cate ori cineva vrea sa aduca un pic de fericire.

  Comenzi flori en gros Bucuresti

  Comanda flori en gros, ai atat preturi atractive cat si livrare rapida. Crescute in sere de flori din Bucuresti dotate cu sisteme performante care intretin un climat favorabil, florile  sunt livrate imediat dupa recoltare pentru a-si patra prospetimea cat mai mult timp. Ne dorim sa te incantam in continuare atat cu flori cat si cu servicii de inalta calitate. 

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.